Gyurcsány is tüntetett a gój motorosok ellen

Vágólapra másolva!
Petíciót akartak átadni a Népszava főszerkesztőjének a gój motorosok a lap egyik publicisztikája ellen tiltakozva. A szerkesztőség épülete előtt viszont megjelent háromszáz ellentüntető is, köztük Gyurcsány Ferenc miniszterelnök.
Vágólapra másolva!

Mintegy háromszázan gyűltek össze kedden délelőtt a budapesti Könyves Kálmán körúton, a Népszava szerkesztőségének épülete előtti parkolóban, tiltakozva a gój motorosok által meghirdetett demonstráció ellen. A megmozduláson megjelent Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is.

Forrás: MTI

Gyurcsány is elvegyült a tömegben

A lap szerkesztősége elé huszonöt motoros érkezett, hogy petíciót adjon át a Népszava főszerkesztőjének, tiltakozva Andrassew Iván, a lap publicisztikai rovata vezetőjének egyik írása ellen, amelyben a gój motorosokat bírálta. A petíciót Németh Péter főszerkesztő nem volt hajlandó átvenni. Az ellendemonstrálók a lap keddi számát emelték a magasba, amelynek címlapján egy tiltakozó karikatúra látható. A tüntetők fehér pólót viselnek, rajta "Stop gyűlölet" felirattal.

A parkolót a rendőrség fémkordonnal vette körbe. A Vajda Péter utcát is egy szakaszon kordonnal és rendőri sorfallal zárták le. A rendőrség a környező mellékutcákból is elterelte a forgalmat. Mindkét demonstráció békésen ért véget, rendőri intézkedésre nem volt szükség. A motorosok a valamivel több mint egyórás megmozdulás után elindultak a Hősök terére.