Tizenévesek vertek meg brutálisan egy fiút

Vágólapra másolva!
Életveszélyes állapotban van az a 21 éves fiatalember, akit két tizenéves fiú vert meg a Győr-Moson-Sopron megyei Tényőn. A támadás előtt az egyik fiú már fenyegetőzött, mert a fiatalembert korábbi barátnőjével látta sétálni.
Vágólapra másolva!

Egy 16 és egy 17 éves fiút vett őrizetbe a rendőrség a Győr-Moson-Sopron megyei Tényőn, mert a gyanú szerint úgy összerugdostak egy 21 éves fiatalembert, hogy elrepedt a lépe - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Kocsis Tünde.

A szóvivő elmondása szerint az eset pénteken történt. A 21 éves fiút akkor támadták meg, amikor egy 14 éves lánnyal sétált. Az egyik támadó korábban a lánnyal járt. Amikor először meglátta őket, csak egy fenyegető megjegyzést tett, de nem sokkal később egy társával együtt visszatért, és földre rántották, majd ütni kezdték a 21 éves fiút - derül ki a rendőrségi beszámolóból.

A megvert fiú hazatámolygott, de otthon egyre rosszabbul lett, és kórházba került, ahol megállapították, hogy sérülése életveszélyes - mondta a sajtóreferens.