Házi őrizetbe került az osztálytársát halálra verő fiú

Vágólapra másolva!
Házi őrizetbe került az a 17 éves fiú, akit még januárban helyeztek előzetes letartóztatásba, mert halálra verte egyik osztálytársát. A tököli fiatalkorúak bőrtönéből szabadult fiút bokszedzője is visszavárja. A meghalt fiú édesanyja ugyanakkor nem érti, hogyan engedhették haza K. Rajmundot - írja hétfőn a Blikk.
Vágólapra másolva!

Házi őrizetbe helyezték azt a 17 éves fiatalembert, aki még januárban brutálisan megverte osztálytársát - írja hétfői számában a Blikk. A 18 éves áldozat a verést követően belehalt sérüléseibe. K. Rajmund a tököli fiatalkorúak börtönéből került haza.

A meghalt középiskolás édesanyja felháborodott, hogyan engedhették haza a fia halálát okozó osztálytársát. A versenyszerűen bokszoló K. Rajmundot edzője ugyanakkor visszavárja az edzőterembe. "Az eset ellenére a Magyar Ökölvívó Szövetségtől ígéretet kaptam arra, hogy nem gördítenek akadályt a fiú bokszkarrierije elé" - mondta az edző. A szülők nem kívánták kommentálni fiuk házi őrizetbe helyezését.

A targikus eset még januárban történt, amikor a fiút - tanítás után - a budapesti Vas utcában megvárta néhány osztálytársa. Meg akarták leckéztetni, mert az egyik óra végén állítólag beszólt. A Mészárost megverő 17 éves K. Rajmund - mivel versenyszerűen bokszolt - osztálytársára mért ütései következtében felszakította társa szemöldökét és kiakasztotta állát. A földrezuhanó fiú a betonba is beverte a fejét. Az áldozat néhány óra múlva belehalt sérüléseibe.