Lefülelték a külföldre dolgozó magyar luxusstricit

Vágólapra másolva!
A Nemzeti Nyomozó Iroda letartóztatta egy modellügynökség magyar vezetőjét. A férfit azzal gyanúsítják, hogy ügynökségén keresztül prostituáltakat közvetített Európába és néhány arab országba - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Nemzetközi luxusprostituáltakat közvetítő hálózatot lepleztek le a magyar, cseh és osztrák rendőrök - írja pénteki számában a Blikk. A nyomozás eredményeképpen a magyar hatóságok letartóztatták a hálózat egyik magyarországi szervezőjét. A 40 éves R. Tamás - aki korábban modellügynökséget is működtetett - állítólag közel harminc lányt közvetített ki elsősorban Marokkóba, az Egyesült Arab Emírségekbe, Franciaországba, Spanyolországba és Nagy-Britanniába.

A férfi - akit szakmájában is jól ismernek - modellügynökségén keresztül szervezte be a lányokat. A jelenlegi adatok szerint R. Tamás intézte a lányok utazásait, és olykor a helyszínre is elkísérte őket. A tehetős kuncsaftok 125-500 ezer forint közötti összeget fizettek egy-egy éjszakáért, és katalógusból választhattak a 18 és 26 év közötti lányok közül. A férfit a Nemzeti Nyomozó Iroda előzetes letartóztatásba helyezte.