Vágólapra másolva!
Több millió forintos kára keletkezett egy hódmezővásárhelyi autókereskedőnek, mikor az üzlet parkolójába beleszaladt egy kamion szombaton. A szalon fennállása óta ez már a második eset.
Vágólapra másolva!

Teherautó rohant szombaton este egy hódmezővásárhelyi autókereskedés parkolójába. Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős - tájékoztatta az MTI-t szombaton a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Szenti Szabolcs elmondta: adataik szerint a teherautó ki akart kanyarodni egy mellékutcából a 45-ös főútra, azonban nem adott elsőbbséget egy Szentes irányából érkező személyautónak és összeütköztek.

A baleset következtében a teherautó kidöntötte a szemközti autókereskedés kerítését és az udvaron álló autókat megrongálta. A baleset körülményeit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ez nem az első ilyen eset az autószalon fennállása óta. A kisebb balesetek mellett két évvel ezelőtt egyszer már ledöntötte egy kamion a kerítést. A rakományával negyven tonnás súlyú cementszállító ezt követően a szalon épületébe is behajtott, tönkretéve az ott kiállított új autókat. A kár akkor megközelítette a harminc millió forintot.