Videókkal keresik a Molotov-koktélos támadókat

Vágólapra másolva!
A parlamenti képviselők lakása elleni Molotov-koktélos támadásokat vizsgáló rendőrség olyan fotókat tett közzé, amelyek szerintük segíthetnek az elkövetők megtalálásában. A sötétben készült felvételeken alig látni valamit.
Vágólapra másolva!

Terrorcselekmény és más bűncselekmények gyanúja miatt keresi a rendőrség azokat, akik az elmúlt hónapokban több parlamenti képviselő lakására Molotov-koktélt dobtak.

A nyomozás során lefoglaltak olyan videofelvételeket, amelyek segíthetnek a Dér Zuzsanna MSZP-s képviselő dunaújvárosi háza elleni támadás elkövetőinek megtalálásában - derül ki a Nemzet Nyomozó Iroda csütörtöki közleményéből. Ez a támadás február 7-éről 8-ára virradó éjszaka történt.

A rendőrség által közölt képeken csak homályosan látni néhány embert, de a nyomozók kérik, ha valaki felismeri őket, "akár arcról, ruházatról, mozgásról", akkor az jelentkezzen náluk. Kérik emellett azt is, hogy jelentkezzen az, aki a támadás időpontjában látott egy régebbi évjáratú, világos színű Mercedest, vagy esetleg azzal közlekedett.