Kicsapták a fizikatanárát megrúgó diákot

Vágólapra másolva!
Kirúgták a VIII. kerületi iskolából azt a 16 éves gyereket, aki megrúgta és csapteleppel fenyegette fizikatanárát. A szülőknek azt ajánlják, a fiú legyen magántanuló, amíg nem találnak neki új iskolát.
Vágólapra másolva!

A szerdai délutáni fegyelmi tárgyalás után eltanácsolták az iskolából azt a középiskolás fiút, aki a VIII. kerületben fizikaóra alatt odament tanárához, belerúgott, lökdöste és egy fém csapteleppel fenyegette - hangzott el a TV2 Tények című hírműsorában szerdán este. Az iskola arra kérte a fiú szüleit, hogy amíg nem találnak a gyereknek új iskolát, addig magántanulóként folytassa tanulmányait.

Pár hete derült fény egy mobiltelefonnal készített videónak köszönhetően a diák tettére. A fiú szereplési vágyával magyarázta tettét, és bocsánatot kért a tanártól, aki viszont távozott az iskolából. A diák ellen fegyelmi eljárás indult, a Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig nyomozást rendelt el az ügyben a Fővárosi Főügyészség állásfoglalása alapján, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak kísérlete miatt.