Rendőrkapitány kocsija szorult a vonat alá

Vágólapra másolva!
Motorvonat alá szorult a dunaújvárosi rendőrkapitány kocsija vasárnap reggel a város közelében. Fekete Zsolt alezredes saját autójával, szabadidejében autózott, amikor a baleset történt. Az alezredes és utasa könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet.
Vágólapra másolva!

Dunaújváros rendőrkapitánya vezette azt a személygépkocsit, amelyik vasárnap hajnalban Dunaújváros és Budapest között egy személyvonat ütközője alá szorult egy vasúti átjáróban - erősítette meg az MTI értesülését a rendőrség. Fekete Zsolt alezredes szabadidejében, saját autójával közlekedett a 62 úton.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint a rendőrkapitány és utasa könnyebben sérült meg. Fekete Zsolt orvosi vizsgálata még tart, az elsődleges információk szerint a száján és a fején keletkeztek vágott sérülések. A baleset körülményeit még vizsgálják.

A baleset miatt a forgalmat a 62-es út érintett szakaszáról elterelték, illetve egy ideig vonatpótló buszok közlekedtek Pusztaszabolcs és Dunaújváros között. Azóta megindult közlekedés.