Toplistás bűnözőket fogtak Nyíregyházán

Vágólapra másolva!
Kommandósok csaptak le két körözött férfire Nyíregyházán, mindketten rajta voltak a legkeresettebb bűnözők listáján. Az egyiküket három, a másikat egy éve keresték. 
Vágólapra másolva!

Két toplistás körözött bűnözőt fogtak el a rendőrök Nyíregyházán. A bevetési szolgálat kommandósai vették őket őrizetbe - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese csütörtökön az MTI-vel.

Az egyik férfire a közúton, egy körforgalmi csomópontban csaptak le a speciális egység tagjai. Feltartóztatták azt a kocsit, amelyben a 36 éves férfi ült, s miután ellenállást tanúsított, testi kényszerrel emelték ki a járműből és megbilincselték - mondta Fülöp Gergely szóvivő.

A főhadnagy ismertetése szerint a férfit három éve keresték, három körözés volt érvényben ellene tízmilliós kárértékű csalásokért, illetve kétéves börtönbüntetése letöltésének elmulasztása miatt, sőt jelenleg is több büntetőeljárás van folyamatban vele szemben.

A másik körözött férfit egy éves börtönbüntetésének letöltése és csalás miatt körözték. A 26 éves férfi egy éve bujkált, most egyik barátja lakásából lépett ki az utcára, amikor a kommandósok lecsaptak rá. Ellenállás nélkül adta meg magát - mondta a sajtószóvivő.