Előzetesben az esztergomi rendőrgyilkos

Vágólapra másolva!
Előzetes letartóztatásba helyezte csütörtökön az esztergomi városi bíróság azt a férfit, aki hétfőn halálosan megsebesített egy rendőrt. A rendőrgyilkosság tettesét kórházban őrzik, a lövöldözésben ugyanis ő is megsérült.
Vágólapra másolva!

Az esztergomi városi bíróság egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte azt a férfit, aki hétfőn engedély nélkül tartott pisztolyával halálosan megsebesített egy rendőrt.

A rendőrgyilkosság tettesét jelenleg az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban őrzik, mivel a rendőrjárőr másik tagja három, lábra leadott lövéssel tette ártalmatlanná, ezért combcsontját és verőerét műteni kellett. Amint állapota lehetővé teszi, a férfit a tököli rabkórházba szállítják.

A lelőtt rendőr társával hétfő éjjel egy esztergomi családi veszekedéshez vonult ki, mert egy 56 éves ittas férfi bántalmazta az édesanyját. A férfi ezt követően egy melléképületbe zárkózott. A rendőrök bekopogtak a férfihoz, aki hirtelen kilépve az egyik rendőrt mellbe lőtte egy pisztollyal. A lövés szívtájékon érte a 36 éves rendőrt, aki a helyszínen meghalt.