Szerdán tart országértékelőt Orbán

Vágólapra másolva!
Országértékelőt tart Orbán Viktor a SYMA-csarnokban szerdán. A politikus a Magyar Nemzet szerint még tegnap este is a beszédeén dolgozott. Hétfőtől felgyorsul az ellenzéki párt népszavazási kampánya is. Március 15-én pedig várhatóan lesz Fidesz-nagygyűlés.
Vágólapra másolva!

Ma délután tartja országértélését Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, aki 1999 óta most tizedszer értékeli az előző év eseményeit. A SYMA csarnokban tartott beszédében irányt akar mutatni Orbán Viktor, aki még tegnap este is a szövegen dolgozott - írja a Magyar Nemzet. A pártelnök a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére először 1999-ben miniszterelnökként tartott országértékelőt a Vigadóban, most a Syma csarnokban mondja el beszédét.

Jövő héten felpörög a Fidesz népszavazási kampánya is - írja a Magyar Nemzet. Orbán Viktor hétfőn kezdi országjáró körútját. Orbán mellett a Fidesz más ismert politikusai is - köztük Kósa Lajos, Rogán Antal, Kövér László, Áder János - is kampányrendezvényekre járnak majd országszerte. Az aktivisták is házról házra járhatnak majd, és terjesztik a szórólapokat a Magyar Nemzet szerint.

Március 15-én - bár hivatalos döntés még nem született - valószínűleg lesz Fidesz-nagygyűlés - írja a Népszabadság. A lapnak egy fideszes politikus úgy nyilatkozott: "ez egy kötelező esemény, és úgy tűnik, nem lehet nem megrendezni". Döntés a kérdésben várhatóan csak a népszavazás, vagyis március 9-e után születik.