Vizsgálják a Bécsi úti baleset körülményeit

Vágólapra másolva!
Az éjjel egy fiatal nő életét vesztette, a férfi sofőr és egy két éves gyerek súlyosan megsérült egy autóbalesetben a budapesti Bécsi úton. A rendőrség szerint egyelőre nem utal semmi arra, hogy a vezető másik autókkal versenyzett volna a városban, mint ahogy ez egyes sajtójelentésekben szerepelt.
Vágólapra másolva!

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a III. kerületi Bécsi úton éjszaka történt baleset körülményeit. Röviddel pénteken éjfél után a 314. számú ház előtt a szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi, és a keresztirányú, majd hosszanti tengelye körül megfordulva az árokba borult.

Az autóból kirepült egy fiatal nő, és életét vesztette. A gépkocsiban ülő férfi súlyos sérülést szenvedett. Az autóban a tűzoltók egy 2 év körüli gyermeket találtak, aki szintén súlyosan megsérült.

A baleset után egyes sajtójelentések arról szóltak, hogy a vezető két másik autóssal versenyzett, amikor elvesztette uralmát a jármű felett, azok azonban elhajtottak a helyszínről. A rendőrség az MTI-nek nem erősítette meg ezt a feltételezést. Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese azt mondta: egyelőre semmilyen, erre utaló adat nem merült fel.