Jobban van a hússzorosan megkéselt fiatalember

Vágólapra másolva!
Levették a lélegeztetőgépről azt a 20 éves fiatalembert, akit péntek eset késelt meg Nagykanizsán egy 15 éves kamasz. Egy italbolt előtt fajult dulakodássá két társaság közötti szóváltás.
Vágólapra másolva!

Stabil az állapota annak a 20 éves fiatalembernek, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor Nagykanizsán hasba szúrta egy 15 éves fiú - tudta meg az MTI a nagykanizsai kórházban. A támadó több mint hússzor szúrta meg áldozatát.

A fiatalembert, akit pénteken este támadott meg a fiatalkorú, szombaton levették a lélegeztetőgépről. Eszméleténél van, beszélni is tud. A fiatalember a mellkasán, a hátán és a kezén szenvedett sérüléseket. A támadót szombaton hajnalban fogták el a zalai rendőrök.

Pénteken este tíz óra tájban két, fiatalokból álló társaság egy nagykanizsai italbolt előtt keveredett szóváltásba, majd dulakodni kezdtek. Ennek során a fiatalkorú fiú a nála lévő zsebkéssel szúrta meg nála idősebb áldozatát.

Mire a rendőrök a helyszínre érkeztek, az akkor még ismeretlen tettes elmenekült, útközben a kést is eldobta, de ezt a nyomozók később megtalálták. A tanúk meghallgatása után néhány órán belül azonosították a szurkálót, akit otthonában, egy Somogy megyei kistelepülésen fogtak el.

A 15 éves fiú beismerő vallomást tett, szabadlábon védekezhet. Ellene életveszélyt okozó testi sértés miatt indult nyomozás.