Hasba szúrt egy 20 évest egy 15 éves fiú

Vágólapra másolva!
Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba Nagykanizsán egy húszéves fiút, akit egy 15 éves fiú szúrt hasba. A tettes elmenekült, de hajnalban elfogták. A késelés egy kocsmai veszekedés következménye volt.
Vágólapra másolva!

Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba Nagykanizsán a 20 éves fiatalembert, akit hasba szúrt egy 15 éves fiú. Az elkövetőt hajnalban egy somogyi faluban fogták el - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Takács Csaba.

Pénteken este tíz óra tájban két, fiatalokból álló társaság egy nagykanizsai italbolt előtt keveredett szóváltásba, majd dulakodni kezdtek. Ennek során a fiatalkorú fiú a nála lévő zsebkéssel szúrta meg a 20 éves fiatalembert - közölte Takács Csaba.

Mire a rendőrök a helyszínre érkeztek, az akkor még ismeretlen tettes elmenekült, útközben a kést is eldobta, de ezt a nyomozók később megtalálták. A tanúk meghallgatása után néhány órán belül azonosították a szurkálót, akit otthonában, egy Somogy megyei kistelepülésen fogtak el. A 15 éves fiú beismerő vallomást tett, szabadlábon védekezhet. Életveszélyt okozó testi sértés miatt indult nyomozás ellene.