Elfogták a fotómodell feltételezett gyilkosait

Vágólapra másolva!
Egy 18 éves lányt és egy 22 éves fiatalembert gyanúsít a rendőrség, hogy tucatnyi késszúrással megöltek egy 21 éves erotikus fotómodellt. A gyanúsítottakat szombarta virradóra fogták el egy nyíregyházi panzióban.
Vágólapra másolva!

Elfogták Nyíregyházán a múlt heti budapesti fotómodell-gyilkosság gyanúsítottjait - közölte a rendőrség. A két feltételezett elkövetőt, T. Adrienn 18 éves salgótarjáni és B. László 22 éves budapesti lakost szombatra virradó éjjel egy nyíregyházi panzióban találta meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési szolgálata.

Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány hétfőn jelentette be, hogy országos és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a rendőrség a két személy ellen, akiket azzal gyanúsítanak, hogy ők öltek meg több tucatnyi késszúrással egy 21 éves erotikus fotómodellt Budapesten. A fiatal nő holttestét múlt kedden este, egy XXIII. kerületi erdőben, az M5-ös autópálya közelében találták meg.

A két gyanúsított már nem sokkal a holtest megtalálása után a nyomozók látókörébe került. Lefoglalták azt az autót is, amivel a gyilkosság után közlekedtek, és amelyben feltehetően a holttestet is elszállították oda, ahol azt végül megtalálták. A férfi és a nő tartózkodási helyét végül a Hajdu-Bihar megyei nyomozók információja alapján sikerült azonosítani. A gyanúsítottakat a fővárosba szállítják kihallgatásra.