Bankautomatát robbantottak Fóton

Vágólapra másolva!
Felrobbantottak egy bankautomatát Fót központjában, a robbanás még a közeli önkormányzat épületének ablakait is betörte. A tettesek annyi robbanónyagot használtak, ami teljesen szétvetette a trezort, és szétszóródtak a bankjegyek. Sok bankót nem is volt idejük összeszedni.
Vágólapra másolva!

Ismeretlen tettesek felrobbantottak egy bankjegyautomatát és pénzt vittek el belőle Fóton. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szerint a rablás hajnali öt óra körül történt. A hatalmas robbanásra felriadtak a Kossuth utca környékének lakói a város központjában. A detonáció miatt a közeli polgármesteri hivatal ablakai is betörtek.

Az eddig ismeretlen típusú robbanószer szétvetette az automata acélszerkezetét, amiből kihullottak a bankjegyek. A pénz egy részét a helyszínre érkező rendőrök a földön szétszóródva találták meg - a rablóknak valószínűleg nem volt idejük összeszedni a bankókat.

Azt még nem tudni, hogy mennyi pénzt találhattak a bűnözők a trezorban. A tettesek feltehetően gépkocsival menekültek. A rendőrök biztosították a helyszínt, és rögzítik a nyomokat.