Elhagyta a helyszínt az ittasan balesetet okozó rendőr

Vágólapra másolva!
Cserbenhagyás miatt indult eljárás egy hivatásos rendőr ellen, aki ittasan balesetet okozott vasárnap hajnalban Kiskőrösön. A férfi először megállás nélkül továbbhajtott, de később visszament a helyszínre.
Vágólapra másolva!

Ittasan okozott balesetet autójával egy hivatásos rendőr Kiskőrösön, majd megállás nélkül továbbhajtott, de kis idő múlva visszatért a helyszínre - közölte a rendőrség kedden. A keceli férfi a főváros X. kerületében dolgozik hivatásos rendőrként. Szolgálati idején kívül autózott vasárnap hajnalban Kiskőrös belterületén.

Egy útkereszteződésben balra akart kanyarodni, de elvesztette uralmát a gépkocsi fölött, összeütközött egy kiskőrösi nő által vezetett személygépkocsival, majd a helyszínt megállás nélkül elhagyta - ismertette a baleset részleteit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Mihályné Bornemisza Eleonóra.

A balesetben senki sem sérült meg, de mivel a helyszíni szondáztatás során kiderült, hogy a rendőr alkoholt fogyasztott, vérvételre kórházba szállították. Cserbenhagyás gyanúja miatt indult az ügyben eljárás, amelyet a Kecskeméti Nyomozó Ügyészség folytat le.