Már nem keresik az eltűnt dombrádi fiút

Vágólapra másolva!
Abbahagyták a Tisza dombrádi szakaszánál eltűnt 13 éves fiú keresését a rendőrök. A partot és a folyót műszerekkel és kutyákkal is átkutatták a rendőrök és a speciális mentők, de nem bukkantak a hétfőn eltűnt fiú nyomára.
Vágólapra másolva!

Nem kutatnak tovább az eltűnt 13 éves dombrádi fiú után. A kutatócsoportok, köztük a speciális mentők is minden lehetséges helyet ellenőriztek már, eredmény nélkül. Bár a rendőrség közigazgatási eljárás keretében folytatja az eljárást, a kutatást abbahagyták - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Fülöp Gergely.

Lehóczki László, a miskolci Spider Speciális Mentőcsoport vezetője azt mondta, szerda este emberkeresésre kiképzett kutyával és speciális műszerrel is átkutatták a Tisza dombrádi szakaszát, ahol a parton korábban megtalálták a gyerek holmiját, de nem jutottak a fiú nyomára.

A 13 éves fiú eltűnését hétfő este az édesanyja jelentette be a rendőrségen. A gyerek megtalálására külön kutatócsoport alakult akkor, de nem hozott sikert a keresés. Kedden tovább kutattak a fiú után és megtalálták holmiját a dombrádi Tisza-parton. Később a folyóban is keresték az eltűntet, eredmény nélkül.