Véletlenül fogtak fegyveres rablót a rendőrök

Vágólapra másolva!
A keddi novaji bankrablásnak köszönhetően üldöztek, majd fogtak el a rendőrök egy veszélyes bűnözőt, akinek semmi köze sem volt a takarékszövetkezet kifosztásához - írja a Heves Megyei Online. Csupán hasonlított kocsija a feltételezett bankrablóéra, és mivel nem állt meg a rendőri felszólításra, üldözni kezdték. Az országszerte körözött fegyveres rabló autója egy kanyarban az árokba csúszott.
Vágólapra másolva!

Fegyverrel, vagy annak látszó tárggyal raboltak ki hétfőn 11 óra körül a heves megyei Novajon egy takarékszövetkezetet. A rendőrök azonnal fokozott ellenőrzést rendeltek el a környéken, különösen azokat a kocsikat állították meg, amelyek a szemtanúk szerint a feltétezett bankrabló kocsijához hasonlítottak.

Egerbakta környékén egy erre az autóra hasonlító járművet akartak megállítani a rendőrök kedd kora este, ám a sofőr továbbhajtott - írja a Heves Megyei Online Dorkó Tamás rendőrségi sajtóügyeletesre hivatkozva. A rendőrök azonnal üldözőbe vették a gyanús kocsit, amely a hegyes vidéken egy kanyart követően az árokba csúszott.

Hamarosan kiderült, hogy a sofőrnek semmi köze a novaji takarékszövetkezet kifosztásához, de az is, hogy volt oka a férfinak a menekülésre. A heves megyei rendőrök ugyanis egy országosan több fegyveres rablás elkövetésével gyanúsított férfit vettek üldözőbe, majd fogtak el.