Toplistás bűnözőket fogott a rendőrség

Vágólapra másolva!
Egy TOP 10-es és egy TOP 100-as bűnözőt fogott el a rendőrség a héten a fővárosban. Egyikük ellen tíz elfogatóparancs volt érvényben, többek között csalás, sikkasztás és garázdaság miatt, a másikat sorozatos lopások miatt keresték.
Vágólapra másolva!

Két, körözési toplistán szereplő férfit fogott el a rendőrség a héten Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton.

Egyiküket a VII. kerületi Király utcában fogták el igazoltatás után pénteken. A 34 éves férfi neve rajta volt a TOP 10-es listán, tíz elfogatóparancs volt érvényben ellene. Többek között hamis vád, csalás, garázdaság, súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés és sikkasztás miatt keresték. Kerestette a Pest Megyei, illetve a Fővárosi Bíróság büntetés-végrehajtási csoportja is, mert nem kezdte meg az ittas járművezetésért jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését.

A másik férfi a TOP 100-as körözési listán szerepelt. Őt csütörtökön, a VIII. kerületi Dankó utcában fogták el a rendőrök. A 33 éves férfi három elfogatóparancs volt érvényben Vas megyei lopások miatt.