Őrizetben van egy 1998-as robbantás gyanúsítottja

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vettek egy gárdonyi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy 1998-ban Budapesten felrobbantott egy autót, amelynek vezetője belehalt sérüléseibe. K. Ferencet a 2005-ös diósdi kettős gyilkossággal is gyanúsítják.
Vágólapra másolva!

Őrizetbe vettek egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy tíz évvel ezelőtt felrobbantott egy autót, amelynek vezetője belehalt sérüléseibe - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön.

A most elfogott K. Ferencet azzal gyanúsítják, hogy 1998. augusztus 18-án Budapest XI. kerületében felrobbantott egy Porsche sportkocsit, amelynek vezetője később belehalt sérüléseibe. Az ügyben idén áprilisban előzetes letartóztatásba helyezték P. György martonvásári lakost, akit a merénylet felbujtójának tartanak: a gyanú szerint ő adhatott megbízást a most őrizetbe vett K. Ferencnek.

K. Ferenc az egyik gyanúsítottja a 2005. április elsején elkövetett diósdi kettős gyilkosságnak is, abban az ügyben már tart a bírósági tárgyalás. A rendőrség K. Ferenc előzetes letartóztatását javasolja.