Hulló homlokzat miatt dugult be a Rákóczi út

Vágólapra másolva!
Szinte teljes hosszában bedugult délelőtt a budapesti Rákóczi út a Baross tértől a belváros felé, mert az Astoria és a Ferenciek tere között a fél útpályát lezárták a tűzoltók. A korlátozásra azért volt szükség, mert egy út menti épület homlokzatáról leomlott egy gipszstukkó; a torlódás kora délután szűnt meg.
Vágólapra másolva!

Nagy torlódás alakult ki Budapesten hétfő délelőtt a Rákóczi úton, a Baross tér és az Astoria között. A dugót az okozta, hogy a Kossuth Lajos utca Erzsébet híd felé vezető oldalán kárelhárítási munkálatokat végeztek, így ezen az oldalon nem lehetett közlekedni.

A tűzoltók egy épület homlokzatán dolgoztak az út mentén - közölte a Fővinform ügyeletese: amunkálatok miatt a Ferenciek tere és az Astoria közötti Kossuth Lajos utcában a Buda felé tartók csak a szembejövő oldal egy sávját használhatták. Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője elmondta: egy gipszstukkó lehullása miatt kellett kivonulniuk az érintett épülethez.

A torlódás a kora délutáni órákra szűnt meg, amikor a homlokzaton végzett munkálatokat befejezték - jelentette a Fővinform.