Vádat emeltek a megölt képviselő ügyében

Vágólapra másolva!
Benyújtották a vádiratot a meggyilkolt fideszes képviselő, Balla Irma ügyében. A brutális gyilkossággal a debreceni képviselő fiát gyanúsítják, akinek előzetes letartóztatását fenntartaná az ügyész. A vád különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés.
Vágólapra másolva!

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt vádiratot nyújtott be pénteken a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség a megyei bírósághoz a debreceni Balla-gyilkosság ügyében - közölte Simon Ernő megyei főügyész.

Balla Irmát tavaly április 6-án brutális körülmények között verték agyon saját otthonában. A holttestet egy nappal később fia, az előzetes letartóztatásba helyezett S. Sándor találta meg, és ő értesítette akkor a rendőrséget.

A hosszan tartó, minden részletre kiterjedő nyomozás során a fiúra terelődött a gyanú, akit a rendőrség őrizetbe vett, majd a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett. Ügyvédje többször kezdeményezte szabad lábra helyezését, amit a nyomozóbíró elutasított. A hajdú-bihari főügyészség indítványozta az előzetes letartóztatás fenntartását is.