Égett csontok és véres balta utal a balotaszállási gyilkosságra

Vágólapra másolva!
Elégetett csontmaradványok és egy véres balta utal arra, hogy gyilkosság történt egy tanyán Balotaszállás közelében. A rendőrség egyelőre nem tudja ki az áldozat, és hogy ki ölthette meg. A tanyán egy német férfi és nevelt fia élt, akiket egy hete nem láttak a szomszédok.
Vágólapra másolva!

Elégetett emberi csontmaradványokat, valamint feltehetően gyilkossághoz használt baltát, rajta vér- és testszövet-maradványokkal, találtak egy Balotaszállás melletti tanyán, ahol két német állampolgár élt.

A rendőrök lakossági bejelentés alapján kezdték átkutatni a tanyát, mert a szomszédok egy hete nem látták a 12 éve ott élő német férfit és nevelt fiát. Rákosi Mihály alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőrkapitányság ügyeletes sajtóreferense szerint a tanyát átvizsgáló rendőrök a kertben lévő tűzrakás helyén találták a csontmaradványokat, amelyekről a helyi háziorvos állapította meg, hogy emberi csontdarabok.

A maradványok azonosítása még folyik, így nem tudni, hogy kit gyilkoltak meg a tanyán. A rendőrség emberölés miatt nyomoz.