Lelepleztek egy dunaújvárosi bordélyt

Vágólapra másolva!
Bordélyházat működtetett egy bártulajdonos Dunaújvárosban - derült ki egy házkutatás során. A vendéglátós ellen üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt eljárás indult.
Vágólapra másolva!

Bordélyház működtetése miatt indult eljárás egy dunaújvárosi vendéglátós ellen - közölte kedden a rendőrség. A férfit egy helybeli nő jelentette fel, miután a bártulajdonos erőszakkal orális szexre kényszerítette, megütötte és megtépte a haját. Ezért szemérem elleni erőszakkal gyanúsították meg a vendéglátóst - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, R. Szabó Ágnes.

A férfi által működtetett bárral egybeépített lakásban házkutatást tartottak. Ekkor kiderült, hogy a házban lakó és a bárban táncosnőként dolgozó lányok ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást is nyújtottak, a kapott pénzből pedig meghatározott százalékot leadtak a tulajdonosnak - tette hozzá a rendőrségi szóvivő.

Hasonló bűncselekmény elkövetése miatt már folyik egy eljárás bírósági szakban a férfi ellen. Most a rendőrség üzletszerű kéjelgés elősegítésének gyanújával indított újabb eljárást ellene. A rendőrség a bártulajdonos előzetes letartóztatását kezdeményezte, de a bíróság végül lakhelyelhagyási tilalmat rendelt csak el.