Félholtra vertek egy autóst Bátonyterenyén

Vágólapra másolva!
Életveszélyes állapotban van az a fiatalember, akit kedd reggel szállítottak ki az autójából Bátonyterenyén, majd baseballütőkkel és botokkal összeverték. A rendőrök már tudják, hogy kik támadtak, de egyelőre nem találják őket.
Vágólapra másolva!

Baseballütőkkel és botokkal vertek meg egy fiatal férfit, akinek autóját a 21-es főúton állították meg Bátonyterenye belterületén - közölte Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette: öten támadtak a férfira, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A szóvivő szerint az ötfős társaság súlyosan bántalmazta a férfi időközben odaérkező szüleit is, végül mindannyian elmenekültek. A verés még kedden reggel történt, a Pásztó felé közlekedő autóban az élettársával együtt utazott a 26 éves férfi.

A fiatalember életveszélyes fejsérüléseket szenvedett, 58 éves édesapja a karján sérült meg súlyosan, mindkettejüket kórházba szállították. A szóvivő szerint a főkapitányság bűnügyi osztályának nyomozói azonosították az öt támadót, akiket egyelőre nem találnak. Az ügyben életveszélyt okozó testi sértés miatt indult büntetőeljárást.