Viperákkal verekedtek egy pécsi klubban

Vágólapra másolva!
Viperákkal és baseball-ütőkkel támadt egy társaság egy pécsi szórakozóhely vendégeire. A verekedők a rendőrség gyanúja szerint bosszút akartak állni valakin, de nem találták, ezért támadtak a vendégekre. Hatan megsérültek, kilenc embert őrizetbe vettek.
Vágólapra másolva!

Baseball-ütőkkel és viperákkal támadt egy pécsi szórakozóhely közönségére egy 15-20 fős társaság vasárnap hajnalban. A verekedésben hatan megsérültek. Az ütőkkel felfegyverzett fiatalok valószínűleg bosszút akartak állni valakin, de az illetőt nem találták. Ezért helyette a vendégeket bántalmazták - közölte a Baranya megyei rendőrség szóvivője, Zsobrák Péter.

A támadásban egy ember súlyosan, öten könnyebben sérültek meg. A rendőrök kilenc verekedőt állítottak elő. Közülük hat embert már kihallgattak, őket csoportos garázdasággal és súlyos testi sértéssel gyanúsítják. A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek. Még vizsgálják, hogy mi volt a valódi indíték és nyomoznak további feltételezett elkövetők után.

A szórakozóhely egyik neve elhallgatását kérő vendége az MTI-nek azt mondta, hogy a támadók válogatás nélkül ütöttek mindenkit, akit értek és csavarkulcsokat, gázpisztolyokat is használtak.