Sorra törte a kocsikat egy busz Budapesten

Vágólapra másolva!
Hat kocsit tört össze egy BKV-busz a főváros XI. kerületében. Két taxisofőr könnyebben megsérült. A rendőrök elterelték a forgalmat.
Vágólapra másolva!

Tömeges karambol történt kedd délután a főváros XI. kerületében, ahol egy BKV-busz nekihajtott több parkoló járműnek. A balesetben ketten megsérültek - közölte Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.

A Móricz Zsigmond körtér Villányi úti buszfordulójánál egy 153-as jelzésű busz eddig ismeretlen okból hátulról nekihajtott egy várakozó taxinak, amelyet rátolt egy másik parkoló taxira. A busz továbbtolta a roncsokat az előttük parkoló kisteherautóba, azt pedig egy pénzszállító furgonba. A pénzszállító nekiment egy kocsinak, ami egy másik személyautóba nyomódott.

A balesetben a két taxisofőr sérült meg. Jelenleg a két taxi egymáson áll, a fönti járművet daruval fogják leemelni - mondta Kis-Guczi Péter. Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese azt mondta, hogy a két ember könnyebben sérült meg, kórházba szállították őket megfigyelésre.

A rendőrök a forgalmat a Ménesi útra és a Bartók Béla útra terelik.