Megverte a buszsofőrt egy utas Miskolcon

Vágólapra másolva!
Részegen hangoskodott, sértegette a többi utast, végül megverte a sofőrt egy 37 éves férfi egy miskolci buszon. Az autóbuszvezető könnyebb sérüléseket szenvedett.
Vágólapra másolva!

Az egyik miskolci buszon megverte a buszsofőrt egy ittas utas - közölte a rendőrség pénteken. Az eset kedd délután történt, a buszsofőr értesítette a rendőrséget.

A 37 éves miskolci férfi ittasan hangoskodott a buszon, sértegette az utasokat is - mondta el Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa. A busz vezetője kérte a férfit, hogy szálljon le a járműről, de ő inkább megverte a sofőrt. A későbbiekben a busznak is nekiesett, végül obszcén szavakat kiabálva megmutatta, hogy mit tegyenek vele a többiek - tette hozzá Dobi Tamás.

Az autóbuszvezető nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A gyanúsítottat gyorsított eljárásban állítják bíróság elé. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette, garázdaság vétsége és közerkölcs megsértésének szabálysértése miatt kell felelnie a miskolci férfinak.