Kukásautó prése alatt ébredt a szemétben alvó fiú Pécsett

Vágólapra másolva!
A pécsi kukások éberségén múlott, hogy életben maradt egy fiatalember, aki egy szemetesben aludt, és beleöntötték egy kukásautóba, ahol majdnem összezúzta a szeméttömörítő prés. Az egyetemistakorú fiút kisegítették a szemét közül, de elszaladt. A kukások jutalmat kaptak éberségükért.
Vágólapra másolva!

Kis híján agyonnyomott a kukásautó prése egy fiatalembert, aki egy kukában töltötte az éjszakát Pécsett. A jármű személyzete csütörtök reggel egy, a fiatalok által kedvelt szórakozóhely előtt gyűjtötte be a szemetet. A dolgozók egyike az 1100 literes konténer ürítését követően éppen a hulladék tömörítésére szolgáló kilenctonnás prés gombját akarta megnyomni, amikor arra lett figyelmes, hogy valami mozog a papírdobozok, ételmaradékok között.

Lóczi Szidónia, a helyi hulladékkezelő BIOKOM Kft. pr-menedzsere szerint a munkások segítségével egy jól öltözött, de fáradt, nyűgös egyetemistakorú fiatalember jött elő az kukásautó hátuljából. A fiú a kukában töltötte az éjszakát, és arra ébredt, hogy a szeméttel együtt kiborították. Azonnal leporolta magát, ruhájában a telefonja után kutatott, de mielőtt kiderült volna, ki ő és miért aludt kukában, elszaladt a helyszínről.

A BIOKOM Kft. jutalomban részesítette gépkezelőjét életmentő éberségéért. Kutyákat és macskákat mentettek már meg a hulladékpréstől, arra azonban nem volt példa, hogy embert találtak volna a szemét között - mondta a pr-menedzser.