Árokba rohant egy kisbusz Szolnoknál

Vágólapra másolva!
Előzés közben bevágott egy kisbusz elé egy olasz rendszámú személyautó, ezért a kisbusz sofőrje az árokba hajtott. A kisbuszban öten megsérültek, közülük hárman életveszélyesen. Az olasz autó sofőrje továbbhajtott, és csak távolabb állt meg műszaki hiba miatt.
Vágólapra másolva!

Öten sérültek meg, amikor kisbuszuk balesetet szenvedett a 4-es főúton Szolnok és Szajol között - közölte szombaton a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Veres Éva. A kisbusz Szolnok felé tartott, amikor előzni kezdte egy olasz rendszámú személyautó, amely a szemből jövő kocsi miatt bevágott a kisbusz elé. A kisbusz sofőrje emiatt elvesztette uralmát jármű felett és az árokba hajtott.

Az öt sérült közül hárman életveszélyes állapotban vannak, egy embert súlyos, egyet könnyű sérüléssel ápolnak a szolnoki Hetényi kórházban. Valamennyien 20-30 év közötti fiatalok.

Az olasz rendszámú járműben senki sem sérült meg; sofőrje a baleset ellenére tovább hajtott, és csak jóval távolabb, műszaki hiba miatt állt meg. Az autóvezetőt a rendőrség segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt hallgatja ki.

A baleset helyszínelésének ideje alatt csak egy sávon haladt a forgalom a 4-es főút érintett szakaszán.