Nem hagyhatta el lakhelyét a miskolci díler

Vágólapra másolva!
Nem házi őrizet, hanem lakhelyelhagyási tilalom alatt állt az egyik miskolci heroinhasználó halála miatt meggyanúsított díler, akit pénteken előzetes letartóztatásba helyeztek - közölte szombaton a rendőrség. A férfi az otthonát elhagyhatta, csak Miskolcot nem, így lehetett módja drogot árulni.
Vágólapra másolva!

Lakhelyelhagyási tilalom alatt állt az a 31 éves miskolci díler, akit a rendőrség drogkereskedelemmel gyanúsít, és emiatt a bíróság pénteken előzetes letartóztatásba helyezett - mondta Pásztor Albert, a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője szombaton. A rendőrség ezzel a Magyar Nemzet szombati cikkére reagált, amely azt állította: a férfi házi őrizetben volt, és ezalatt adott el heroint annak a két fiatalnak, akik közül az egyik a napokban életét vesztette a kábítószer miatt

Lakhelyét, tehát Miskolcot nem hagyhatta el a díler, aki - szemben a Magyar Nemzet szombati cikkében írtakkal - nem volt házi őrizetben - közölte a rendőrkapitány. Pásztor Albert szerint a férfi jószerivel "illegalitásba vonult", lakásán nem találták, bujkált, de Miskolcon fogták el, tehát nem hagyta el a várost.