Tizenhárom évet kapott a nekrofil tini

Vágólapra másolva!
Súlyosbítva az elsőfokú bíróság ítéletét, tizenhárom év börtönre ítélte a bíróság azt a fiatalkorú fiút, aki kirabolt és megvert egy idős férfit, egy évvel később pedig megölte a nagyanyját, majd utána közösült a halottal.A bűncselekmnények idején a fiút 16, illetve 17 éves volt.
Vágólapra másolva!

Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és más bűncselekmények miatt 13 év börtönre ítélte szerdán a fiatalkorú Cs. Istvánt a Debreceni Ítélőtábla - közölte az ítélet kihirdetését követően Koszta János, a táblabíróság sajtótitkára. A fiú 2005-ben, 16 évesen Debrecen belvárosában megtámadott, összerugdosott és kirabolt egy idős férfit. Egy évvel később, 17 éves korában berettyóújfalui lakásában agyonverte saját, 65 éves nagyanyját, majd a halottal közösült.

Első fokon a Hajdú-Bihar megyei Bíróság 10 év 6 hónap börtönbüntetést szabott ki, ezt az ítéletet súlyosbította az ítélőtábla. Cs. István 21 éves koráig töltheti a büntetését a fiatalkorúak börtönében, utána a büntetés további részét fegyház fokozatban kell letöltenie.