Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Felelnek a maszturbálós videót küldő diákok

Vágólapra másolva!
Rendőrségi ügy lett Szentesen abból, hogy egy középiskolában a diákok egymásnak küldözgettek egy olyan videót, amelyen egyik társuk önkielégítést végez - írja a Blikk. Az igazgató fordult a rendőrökhöz, hogy elejét vegye a hasonló eseteknek.
Vágólapra másolva!

A szentesi Pollák Antal Szakközépiskola egyik 16 éves diákja mobiltelefonja kamerájával felvette önkielégítését, majd amikor a készüléket kölcsönadta egyik társának, ő megtalálta a felvételt és szombaton feltette az internetre. A videót egymásnak küldözgették a diákok, amiről tudomást szerzett az iskola igazgatója is, aki bejelentést tett a rendőrségen - írja a Blikk.

Kovács Attila a lapnak azt mondta, azért fordult a rendőrséghez, hogy elejét vegyék a hasonló eseteknek. Egyúttal minden osztálynak elmondta azt is, hogy bűncselekmény történt. A Blikk szerint az a diák, aki a felvételt feltette az internetre, azóta leszedte onnan.

Az igazgató szerint nagyon meg vannak szeppenve a diákok, mióta tudják, hogy a videó küldözgetéséért öt évig, az internetre való feltöltéséért pedig nyolc évig tartó szabadságvesztés is járhat - írja a lap. Hozzátette, most már az óra előtt leteszik a mobiljukat a tanári asztalra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről