Három holttestet találtak egy makói családi házban

Vágólapra másolva!
Két férfi és egy nő holttestét találták meg csütörtök kora délután egy makói családi házban. Első adatok szerint a ház tulajdonosa végzett a házban tartózkodó két személyel, majd magával.
Vágólapra másolva!

Tragikus eset történt, a rendőrség több emberen elkövetett emberölés bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást igazságügyi fegyver- és orvosszakértők bevonásával - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A helyszínelés elsődleges adatai szerint szerdáról csütörtökre virradóra a harmincéves K. Béla, a lakás tulajdonosa egy lőfegyverrel végzett a nála négy évvel idősebb élettársával, L. Piroskával és az ott tartózkodó negyvenöt éves G. Péterrel, majd reggel öngyilkos lett.

A bűncselekményt bejelentő szomszéd szerint a lakást január 7-én megvásárló fiatal férfi és élettársa Berettyóújfaluból költözött Makóra. Az elmúlt hónapokban hangos szót, veszekedést nem hallott a lakásból.

Délután fél kettő tájban hangoskodásra lett figyelmes, a lakást megvásárló férfi egy barátja azt kiabálta: "Nagy baj van, fejbe lőtte magát." Nem ment be a lakásba, hanem azonnal értesítette a rendőröket.