Megmutatnák Budapestet Charlize Theronnak

Vágólapra másolva!
Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes Budapestre hívta Charlize Theron Oscar-díjas színésznőt. Theron egy nemrég adott interjújában Törökországba helyezte a magyar fővárost.
Vágólapra másolva!

A turizmusért is felelős SZDSZ-es városvezető, Ikvai-Szabó Imre felvette a kapcsolatot a hollywoodi sztárral, hogy személyesen is megmutassa neki Budapestet. A főpolgármester-helyettes kezdeményezésére a színésznő Budapest vendége lehet egy általa választott hosszú hétvégére.

"Örülünk, ha egyeseknek már arról is Budapest jut az eszébe, amikor valahol máshol jól érzik magukat, de még jobban örülnénk, ha a színésznő legközelebb már az itteni tapasztalatai alapján is minket népszerűsítene" - közölte Ikvai-Szabó Imre.

Az Oscar-díjas színésznő egy napokban adott nyilatkozatában a magyar fővárost Törökországba helyezte. "Nagyon szeretem Törökországot és fővárosát, Budapestet" - mondta a Dél-Afrikából származó Charlize Theron, aki azt is hozzátette, hogy egész Budapestet bejárta autóval, így sikerült alaposan megismernie "a török fővárost".