Hét kiló drogot találtak két férfinél

Vágólapra másolva!
Hiába dobta ki egyikük a kocsija ablakán a kábítószert, a rendőrök elkapták azt a két budapesti férfit, aki a gyanú szerint droggal üzleteltek Délegyháza térségében. A két férfinél összesen hét kiló kábítószert találtak.
Vágólapra másolva!

Hét kilogramm kábítószert találtak a rendőrök két budapesti férfinél - közölte honlapján a rendőrség. A gyanú szerint a 27 éves B. Z. 2008. január 18-án Délegyháza térségében kábítószert vásárolt a 34 éves K. Z-től, majd mindketten autóval távoztak a helyszínről.

Az 51-es útra kivezető úton a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Szolgálata és a terrorelhárító szolgálat munkatársai megállították B.Z-t, akinek kocsijában három kilogramm kábítószergyanús növényi anyagot találtak. A másik autóval K. Z. tovább hajtott Áporka irányába, ahol a rendőrök utólérték. A férfi elfogása előtt egy sporttáskában négy kilogramm kábítószergyanús anyagot dobott ki az autóból.

A két férfi ellen visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás. A gyanúsítottakat előzetes letartóztatásba helyezték.