Három évet is kaphat a biciklin maszturbáló férfi

Vágólapra másolva!
Lezárult a nyomozás az ellen a 61 éves férfi ellen, aki a nyáron kerékpárján elégítette ki magát. Szeméremsértés mellett szabálysértési eljárás is indult ellene, mert nem két kézzel fogta a kormányt.
Vágólapra másolva!

Nyáron három járókelő arra lett figyelmes, hogy egy férfi meztelenül kerekezik a dombóvári Lidl Áruház melletti kerékpárúton. Mint kiderült, a férfi csak derékig volt meztelen, a rövidnadrágját combközépig letolta. Bal kezével fogta a kormányt, a jobbal pedig önkielégítést végzett önfeledten - idézi fel az esetet a Tolna Megyei Online.

A megyei lap szerint a férfi a csúcsra érve elfelejtette tekerni a biciklit, és szó szerint orra bukott, orr- és arccsonttörést szenvedett. A szemtanúk ekkor értesítették a mentőket. A férfi később azt vallotta, rosszul érezte magát a nagy melegben, ezért tette ki a nemi szervét szellőzni.

A hosszadalmas bizonyítási eljárás során - írja a Tolna Megyei Online - az igazságügyi, pszichológus és az elmeorvos szakértő megállapította, hogy a férfinak nincs kóros szexuális zavara. Beszámíthatósága nem korlátozott.

A rendőrség az ügyet vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek. A gyanúsított magatartásával háromrendbeli szeméremsértést követett el, melyet akár 3 év börtönnel is büntethetnek. Szabálysértési eljárás is indult ellene, mivel a kerékpárt két kézzel kell fogni és az út vezetésének megfelelően kell irányítani. Ez a szabálysértés akár 30 ezer forint pénzbírsággal sújtható.