Szabadlábon az alsóörsi postásnő

Vágólapra másolva!
Nem helyezte előzetes letartóztatásba a bíróság a múlt héten csütörtökön őrizetbe vett alsóörsi postásnőt. A sikkasztás bűntettével gyanúsított Cs. Zoltánné szabadlábon védekezhet.
Vágólapra másolva!

A 44 éves postásnő még november 27-én tűnt el az észak-balatoni településről, magánál tartva az alsóörsi nyugdíjasok járandóságát, 520 ezer forintot, valamint telefonkártyákat és sorsjegyeket. A postásnő két hétig az osztrák fővárosban, Bécsben és környékén tartózkodott, majd december 12-én Sopronban bukkant fel, ahol a rendőrök egy panzióban őrizetbe vették.

A nő ellen már korábban feljelentést tett már a Magyar Posta, ugyanis idén két alkalommal sem tudott elszámolni 100-100 ezer forinttal. A november 27-én magával vitt pénzből csak 100 ezer forint maradt meg.

A rendőrség sokáig nem zárhatta ki azt sem, hogy az asszony esetleg bűncselekmény áldozata lett, ezért nagy erőkkel és komoly technika bevetésével is keresték; a kéthetes kutatás több millió forintba került a rendőrségnek. Indítványozzák az asszony elmeorvos-szakértői vizsgálatát is.