Kihűlés miatt meghalt egy asszony Gyarmaton

Vágólapra másolva!
Rosszul fűtött házában holtan találtak egy asszonyt Győr-Moson-Sopron megyében. A rendőrség vizsgálja a szerencsétlenség körülményeit.
Vágólapra másolva!

Kihűlés miatt meghalt egy 49 éves asszony a Győr-Moson-Sopron megyei Gyarmat községben. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a halál körülményeit, és azt is, hogy a szerencsétlenül járt nő belső sérüléseit bántalmazás, vagy esetleg elesés miatt szenvedte el - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t szerdán.

A Győr megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: az ágyban fekvő asszonyon a mentők már nem tudtak segíteni. A hatósági halottszemlét követően elrendelték az igazságügyi orvos szakértői boncolást, amely belső sérüléseket, egyebek között bordatörést állapított meg. A szakértők szerint azonban nem ezek a sérülések okozták az asszony halálát - közölte Kocsis Tünde alezredes. Vélhetően a jelentős mértékű alkoholfogyasztás miatt legyengült szervezet nem tudott védekezni a hideg ellen a fűtetlen vagy rosszul fűtött házban - tette hozzá a sajtóreferens.