Autót vett eltűnése előtt az alsóörsi postásnő

Vágólapra másolva!
Néhány nappal az eltűnése előtt használt autót vett az alsóőrsi postásnő - közölte a rendőrség. A hír azért is érdekes, mert az autóvásárlásról az asszony családja sem tudott. Az alsóőrsi postásnő múlt hét kedden tűnt el, amikor több százezer forint nyugdíjat kellett volna kikézbesítenie.
Vágólapra másolva!

Eltűnése előtt néhány nappal feltehetően egy használt személyautót vásárolt az alsóörsi postásnő, amit szerelővel javítatott - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn. A rendőrség várja a gépkocsit eladó személy és a szerelő jelentkezését is, az autóvásárlásról ugyanis az asszony családja sem tudott.

A rendőrség közölte: továbbra sem zárható ki, hogy a postásnő bűncselekmény áldozata lett. Alsóőrs postásnője múlt hét kedden délután tűnt el, amikor több százezer forint nyugdíjat kellett volna kikézbesítenie. A járandóságukat csak néhányan kapták meg Alsóörsiek közül. A postásnő kerékpárját - az eltűnésének bejelentését követő napon találták meg Balatonalmádi és Alsóörs között egy erdős területen. A rendőrség szerint az sem kizárt, hogy valaki más vitte oda a biciklit.