Szexért adta a drogot tiniknek egy díler

Vágólapra másolva!
Pénzért és szexuális ellenszolgáltatásért kínált kábítószert fiatalkorúaknak egy férfi, akit hétvégén vett őrizetbe a rendőrség. A nála tartott házkutatás során fiatalkorúakról készült pornóképeket is találtak.
Vágólapra másolva!

Őrizetbe vett a rendőrség egy 30 éves tiszakanyári férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy részben anyagi, részben szexuális ellenszolgáltatásért kábítószert értékesített fiatalkorúaknak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden. A rendőrség három fiatalkorút, két 16 és egy 17 éves újszilvási lakost pedig meggyanúsított azzal, hogy kábítószert vettek a férfitől, ők szabadlábon védekezhetnek - olvasható a rendőrségi közleményben.

A gyanúsítottakat még a szombaton fogták el a főváros különböző pontjain, a 30 éves férfi lakásán pedig nagyobb mennyiségű kábítószergyanús anyagot, valamint egy számítógépet foglaltak le, amin feltehetően fiatalkorúakról készült pornográf felvételeket találtak. A nyomozás során további két emberhez jutottak el, akiket szintén azzal gyanúsítanak, hogy kábítószert árultak, őket hétfő délután fogták el.