MSZP-t karcoltak egy fideszes autójára

Vágólapra másolva!
Egy szombathelyi fideszes politikus autójára rákarcolták több helyen a szocialista párt nevének rövidítését. A politikus értesítette a rendőrséget.
Vágólapra másolva!

Megrongálták a Fidesz szombathelyi önkormányzati frakcióvezetőjének autóját hétfőre virradó éjszaka, s három helyen is belekarcolták a szocialista párt nevének rövidítését, az MSZP-t. Erről maga Marton Zsolt frakcióvezető tájékoztatta az MTI-t.

A politikus elmondta, a Fidesz szombathelyi irodájába indult volna hétfőn reggel, ahol összesíteni akarták a népszavazási kezdeményezését támogató aláírásokat. Szombathely I-es számú választókerületében ugyanis ő irányítja, koordinálja az aláírások gyűjtését.

A képviselő az esetről értesítette a rendőrséget, amely rongálás bűncselekményének alapos gyanújával indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Szalai Ferenc őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a helyszínen lefolytatott bűnügyi szemle adatai alapján az elkövető az éjszakai vagy a hajnali órákban rongálhatta meg a gépkocsit, amelyben becslésük szerint mintegy 1,5 millió forintos kárt okozott.