Jogsi nélkül ölt meg két nőt a sofőr

Vágólapra másolva!
Nem volt jogosítványa annak a sofőrnek, aki két nő halálát és három másik ember súlyos sérülését okozta a 41-es főúton. A férfi kocsijának sem volt érvényes papírja.
Vágólapra másolva!

Az 57 éves mándoki lakos nem rendelkezett jogosítvánnyal, ráadásul egy forgalomból már kivont kocsival közlekedett a főút Apagy és Levelek közötti részén, amikor eddig még tisztázatlan okból lehajtott a padkára. Itt a baloldali sávba áttérve nekiütközött a szemben szabályosan közlekedő autónak - mondta Fülöp Gergely, a szabolcsi rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A főhadnagy emlékeztetett rá: a baleset okozó sofőr mellett ülő felesége, valamint a vétlen kocsi egyik utasa, egy 46 éves leveleki asszony a helyszínen meghalt.

A szabályosan közlekedő autó másik utasa, egy 20 éves lány életveszélyes, míg vezetője, egy 25 éves nő, illetve a vezetői engedéllyel nem rendelkező férfi is súlyos sérüléseket szenvedett.

A jogosítvány nélkül vezető férfi ellen büntetőeljárás indult; a baleset körülményeinek tisztázásába a rendőrség szakértőket is bevon - tette hozzá a szóvivő.