Kizárták a Fideszből az antiszemita fórumozót

Vágólapra másolva!
Csonttollú néven írt antiszemita hozzászólásokat különböző internetes fórumokba az a leányfalui fideszes önkormányzati képviselő, akit ezért kizártak a pártból. A Fidesz hasonló szigort vár el az MSZP-től is, például a holokauszt áldozatain viccelődő Zuschlag János ügyében.
Vágólapra másolva!

Kizárták a Fideszből a párt leányfalui önkormányzati képviselőjét, Cs. Kovács Gabriellát, aki egy internetes portál szerint különféle honlapokon antiszemita kijelentéseket fogalmazott meg. A kizárásról Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója számolt be pénteken.

A Hírszerző internetes portál csütörtöki cikke azt írta, hogy Cs. Kovács Gabriella, Leányfalu egyik önkormányzati képviselője, aki a Fidesz-KDNP jelöltjeként jutott 2006 őszén a testületbe, "Csonttollú" néven rendszeres szereplője internetes fórumoknak. A Hírszerző azt írta, Cs. Kovács maga ismerte el a gondola.hu-n, hogy ő kommentál Csonttollú néven a különböző fórumokba.

Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője csütörtöki közleményében azt írta: pártja hasonló szigort vár el az MSZP-től is, amely még mindig fontos pozícióban tartja például a holokauszt áldozatain viccelődő Zuschlag Jánost vagy a "Fidesz kettes számú díszzsidajáról" író Pásztor Tibort.