Újra járható az M7-es

Vágólapra másolva!
Újra járható az M7-es autópálya Budapest felé, miután befejeződött a mentés a korábbi balesetek helyszínein.
Vágólapra másolva!

Újra járható az M7-es autópálya Budapest felé, miután befejeződött a műszaki mentés a korábbi balesetek helyszínein - közölte Lukács Anita, a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) helyettes szóvivője vasárnap este az MTI-vel.

Három baleset is történt Székesfehérvártól nem messze, a 82-es, a 84-es és a 89-es kilométerkő közelében, emiatt órákra lelassult a vasárnap esti forgalom a Balaton felől a főváros irányába - mondta Lukács.

Közölte, az egymáshoz közeli baleseteknek egy súlyos és egy könnyebb sérültje van, összesen nyolc gépkocsi karambolozott. Az egyik baleset egy autó csomagtartójáról lezuhanó kerékpár miatt történt; a mögötte haladó gépkocsi már nem tudta kikerülni a feltehetőleg rosszul rögzített biciklit, a járműben emiatt keletkezett kár.

Korábban az Útinform arról adott tájékoztatást, hogy a 89-es kőnél történt ütközésben egy ember súlyosan megsérült; őt mentőhelikopterrel szállították kórházba. A mentés idejére a sztráda Budapest felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták.