Őrizetbe vették az eltűnt Dominik apját

Vágólapra másolva!
Hétfő délután elfogták a fővárosban a Margitszigetről augusztus elején eltűnt kisfiú édesapját. A férfit több bűncselekmény miatt is körözték. Az apa előzőleg ügyvédje útján közölte, szerinte egyik ismerőse bosszúból rabolta el gyerekét.
Vágólapra másolva!

Elfogták a Margitszigetről pár hete eltűnt kisfiú körözött apját Budapesten - közölte a BRFK sajtóügyeletese. Kormos Endre szerint a több bűncselekmény miatt országosan körözött férfit hétfő délután kapták el a VI. kerületben. A Büntetés-végrehajtási Intézetben helyezték el, meghallgatása folyamatban van.

Az augusztus 10-én eltűnt Dominikról az édesanya tett jelentést, aki akkor elmondta: gyermekével a Duna-parton üldögéltek, amikor a fiú elindult a víz felé, ekkor az anya a gyermek után ment, de megcsúszott, elesett, és néhány percre elvesztette az eszméletét. Amikor magához tért, a kisfia már eltűnt. Az anya bejelentése után a katasztrófavédelem búvárai és a vízi rendészet motorcsónakosai közösen kezdtek kutatni a gyermek után. A helyszínen egy nappal később felfüggesztették a keresést.

A hetek óta tartó ügy azóta több fordulatot is vett: legutóbb a most elfogott Komló Péter, az eltűnt kisfiú apja ügyvédjén, Fridman Róberten keresztül tudatta, hogy szerinte Dominikot bosszúból rabolta el élettársa egyik ismerőse, aki korábban többször is fenyegette a családot, és bűncselekményekre akarta rávenni az apát.