Halálos diszkóbaleset a 64-es úton

Vágólapra másolva!
Ismét diszkóbaleset történt, ezúttal a 64-es főúton Mezőszilasnál. A rendőrség szerint valószínűleg ittas volt az a 29 éves férfi, aki miután három társát hazafuvarozta, egy árokba hajtott autójával. Holttestét hajnalban találták meg. A 37-es számú főúton pedig vélhetően rosszul lett annak a személyautónak a vezetője, aki életét vesztette, miután összeütközött a szemben közlekedő autóval.
Vágólapra másolva!

Szombat hajnalban értesítették a rendőrséget, hogy árokba borult egy személyautó a 64-es főúton a Mezőszilast Déggel összekötő útszakaszon, és az autótól nem messze az úton egy férfi holtteste fekszik - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, R. Szabó Ágnes.

Délutánra kiderült, hogy a férfi a jármű sofőrje volt, és a baleset közben kiesett a járműből. A szóvivő szerint a 29 éves férfi feltehetően ittasan ült volán mögé. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalember másokkal együtt szórakozott az éjszaka.

Szombat hajnalban előbb három társát hazafuvarozta, majd a negyedikért tartott visszafelé, amikor valószínűleg ittassága, figyelmetlensége vagy elalvása miatt autójával az útpadkára sodródott, többször megpördült, végül az árokban állt meg. A kocsi pörgése közben a sofőr kiesett az autóból. Holttestét nem messze az árokba szaladt járműtől az úttesten találták meg. A baleset körülményeinek tisztázására szakértők bevonásával vizsgálatot indított a rendőrség.

Egy másik baleset is történt szombaton délután. Az ongai elágazás térségében egy férfi előzésbe kezdett és valószínűleg rosszul lett a kormánynál, majd frontálisan ütközött a szemben érkező személykocsival - közölte Kompoltiné Jakab Ilona, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Az idős férfi életét vesztette, hárman könnyebben megsérültek. A forgalmat az út mellett épülő sávra terelték - tette hozzá.