Agyonvertek egy 98 éves férfit Tiszacsegén

Vágólapra másolva!
Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a két 21 éves fiatalembert, akik alaposan gyanúsíthatók azzal, hogy Tiszacsegén agyonvertek egy 98 éves férfit. Az áldozattól tízezer forintot és egy üveg italt vettek el.
Vágólapra másolva!

Az idős férfit még augusztus 4-én éjszaka ölték meg. A 98 éves áldozat holttestét másnap délben a lánya találta meg annak tiszacsegei lakásában. Az asszony elmondta, hogy előző nap kora este távozott apjától, majd másnap délben, amikor ebédet vitt neki, már vérbe fagyva talált rá.

Később kiderült, hogy a lakásból valamivel több mint tízezer forint és pár üveg ital tűnt el. Az idős áldozat a durva tettlegesség következtében vesztette életét - közölte Vezendi Jánosné, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A nyomozás során a rendőrök hamar eljutottak ahhoz a két polgári fiatalemberhez, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bűncselekmény elkövetésével. Egyikük részletes beismerő vallomást tett, míg társa tagadja a gyilkosságot - mondta Vezendiné. A bíróság mindkettőjüket előzetes letartóztatásba helyezte.