Utánanéz a Fidesz a pucérfotóknak

Vágólapra másolva!
Egyelőre nem akarja kommentálni a Fidesz azokat a képeket, amelyek állítólag Lengyel Zoltán fideszes országgyűlési képviselőt ábrázolják meztelenül. Az ellenzéki párt előbb Lengyelnél akar érdeklődni, aki jelenleg még a pártja számára sem érhető el. A politikus felesége az [origo]-nak azt mondta: nem tud arról, hogy a férje pózolt-e valakinek.
Vágólapra másolva!

A Fidesz még nem tudott beszélni Lengyel Zoltánnal azokról az interneten megjelent fotókról, amelyek állítólag róla készültek - közölték az [origo]-val szerdán az ellenzéki párt sajtóosztályán. Az Index kedden közölt olyan fotókat, amelyekről az újság azt állította, hogy azok Lengyelt ábrázolják meztelenül.

Szerdán egy más témájú sajtótájékoztatón Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője a fotókkal kapcsolatban azt mondta: "Engedjék meg, hogy először vele beszéljünk ezekről fotókról, ezután tudunk érdemi kommentárt adni a történtekre" - mondta a helyettes szóvivő. Sikertelenül próbálta elérni Lengyelt az [origo] is, a politikus többszöri próbálkozásunkra se vette fel a telefonját.

A képviselő felesége, akivel Lengyel válófélben van, az [origo]-nak azt mondta, nem tud a képekről. Hozzátette, ha a képek valóban a férjét ábrázolják, akkor tőle kéne megkérdezni, hogy kinek és hol pózolt.

Úgy tudjuk, hogy az Index által közölt képek nem mostanában készültek. Legalábbis az [origo] egyik volt munkatársa 2005 őszén már kapott egy olyan e-mailt, amely elmondása szerint pontosan ezeket a fotókat tartalmazta. A levél akkor tudomása szerint több újságíróhoz is eljutott.